Heb je de laatste tijd het gevoel hebben dat je in cirkeltjes beweegt?
Lijk je maar niet vooruit te komen zonder dat je exact de vinger erop kunt leggen hoe dat komt?
Zit je vast en weet je niet hoe verder?

Hoe zou het voor jou zijn als je
Een liefdevol steuntje in je rug krijgt zodat je weer in je flow komt
Je weer overzicht krijgt in je emoties
Een andere manier van naar je situatie kijken ontdekt
Je hierdoor weer in actie kunt komen

Dan is de persoonlijke Zielsscan geschikt voor jou!

Jouw Zielsscan is volledig afgestemd op jouw energie en is daarom heel persoonlijk. Het geeft jouw net dat liefdevolle duwtje in de rug om zelf weer vooruit te kunnen. Je hoeft er niet voor te reizen om deze krachtige healing te ontvangen. Het vindt op afstand plaats.

Resultaat:

Je krijgt de mogelijkheid om vanuit een ander oogpunt naar jouw situatie te kijken. Dat kan jou nieuwe inzichten geven. Ik voel welke stappen jij kunt zetten om jouw situatie te verbeteren.

Je ontvangt:

Je ontvangt jouw persoonlijke Zielsscan op een afgesproken tijdstip. Ik maak verbinding met jouw Zielsenergie op afstand en je ontvangt een healing (duur 20 minuten). Daarna spreken we telefonisch of via google hangout de uitkomst en de doorgekregen informatie. Bovendien ontvang je een foto en uitleg van het edelstenengrid dat ik ter onderdersteuning voor je maak.

Jouw investering:

Jouw investering is 40 euro inclusief btw.


Zielsscan Tarief

40


Je ontvangt de Zielsscan van 20 minuten en 20 minuten terugkoppeling. De totale duur is 40 minuten. Als bonus ontvang je per e-mail een foto van het ondersteunde edelstengrid en korte omschrijving.


Dit zeggen andere klanten over mij:

Ik vond de healing mooi en bijzonder. Het deed veel met me, ik had verschillende beelden en gedachten die elkaar afwisselden. Ook had ik allerlei inzichten. De laatste paar minuten ervoer ik ineens een superkracht, wow! Erg mooi om mee af te sluiten. En wat heb ik heerlijk relaxed geslapen na afloop. Een absolute aanrader voor wie wil ervaren hoe het is om in je kracht te stappen.


Wat een grootse healing. Heel krachtig, zo snel zo veel hartenergie,zo diepgaand! En naast de beweging en verschuivingen ook heel veel rust, diepe rust! Wow!


Het was een mooie ervaring met zachte energie in het buikgedeelte en mijn hart werd helemaal opengetrokken. Zo fijn!